sod.jpg

Media, sekä useat yksityiset ihmiset ovat pyrkineet ottamaan yhteyttä Soldiers of Odiniin. Odinit kuitenkin jättävät vastaamasta ihmisten kysymyksiin ja pyrkivät olemaan antamatta haastatteluja medialle.

Useat yksityiset ihmiset ovat pyrkineet saamaan Odineilta vastauksia erinäisiin kysymyksiin, mm. "Miten kerho määrittelee maahanmuuttokriittisyyden?". Juuri tällaisiin kysymyksiin Odinit eivät ota mitään kantaa (eivätkä oikeastaan mihinkään muuhunkaan). He välttelevät kaikki kysymykset, koska eivät osaa vastata niihin. Tämä herättää hyvin paljon epäluottamusta ihmisissä. Koska kysymyksiin ei vastata, on selvää että he piilottelevat jotain. Jos he haluavat pitää kannattajakuntansa, tulisi heidän alkaa vastaamaan myös niihin ”epämiellyttäviin” kysymyksiin.

eivastaa.jpg

eivastaa2.jpg

Odinit pakoilevat myös mediaa. Joensuussa he ovat jättäneet jo partioimatta, koska eivät halua törmätä journalisteihin. On turha väittää, että media muuttaa heidän sanomisiaan. Opettelisivat ilmaisemaan itseään oikein, niin näitä ”väärinymmärryksiä” ei syntyisi.

pelkoa.jpg

Kun muutamia kuukausia takaperin käytiin kiivasta keskustelua teurastamoissa kuvatuista videoista, joissa eläimiin kohdistui mm. turhaa väkivaltaa, eivät teurastamon johtajat jättäneet vastaamatta haastatteluihin. Vaikka heitä kuumotettiin joka suunnasta ja eri tahoilta, silti he vastasivat kysymyksiin ja suostuivat haastatteluihin. Mitä Odinit tekevät? Jättävät ”työnsä” tekemättä ja piilottelevat sisällä kurkkien sälekaihtimien takaa.

Jos Odinit todellisuudessa pyrkivät olemaan kansan puolella, tulisi heidän pystyä vastaamaan haastatteluihin, eikä piilotella medialta. Se on epäilyttävää.. ellei heillä sitten oikeasti ole syytä piilotella. Mitä kaikkea emme tiedä?

PS: Partioimisen ja ihmisten kanssa kommunikoimisen sijaan he kuitenkin suoltavat vihapuhetta. Miksi tällaiseen "katupartioon" pitäisi luottaa?

kypsaa.jpg

"Turvapartio". Kuinka näin vihainen sakki pystyisi turvaamaan ketään?

Kun Soldiers of Odin suostuu antamaan haastattelun (se harva kerta), se on hyvin väritetty ja vääristelty.

”Meidän läsnäolollamme on ennaltaehkäisevä vaikutus. Kemissä ei ole tapahtunut raiskauksia kaduilla sen jälkeen, kun aloimme partioida.”
Kemissä ei ole tapahtunut raiskauksia ennenkään. Naurettavaa edes mainita jotain tällaista.

”Talvi on vasta harjoittelua kesää varten. Kesällä aiomme olla liikkeellä myös arkisin ja ympäri vuorokauden. Silloin keskitymme lisäksi uimarantojen läheisyyteen.”
Hienosti taas ilmaistu, että pihalla on niin kylmä, ettei siellä saata olla kuin vartin. Seuraavana talvena varmaan taas ”harjoitellaan"? Ja pitääkö sinne uimarannalle mennä ihmisiä ahdistelemaan?

”Tarvittaessa saamme Tampereelle kasaan muualta Suomesta 500 partiolaista.”
Tällaiset kommentit ovat mahtailua ja pelottelua. Kuin Odineilla olisi 500 miehen armeija.

”Päällemme heitettiin jotain nestettä. Haluan tietää, onko tuollainen naaman edessä hyppiminen ja kasvoille sylkeminen sallittua.”
Tästäkään ei ole mitään oikeaa todistetta. Videolla näkyy kaksi ihmistä joiden päälle heitetään vettä. Missään ei näy Soldiers of Odin ”tunnuksia”, eikä myöskään Loldiers of Odinin pellejä. Todennäköisesti kyseessä on ollut jokin täysin muu tapahtuma, joka on haluttu jakaa provosoivana videona.

Linkki haastatteluun.

EDIT:

Soldiers of Odin jaksaa paasata julkisuuteen nousseesta "Loldiers of Odin" ryhmästä, mm. valehtelemalla, että ihmiset pelkäisivät heitä. Todellisuudessa Soldiers of Odin on se, jota tulee pelätä. Tässä totuus siitä, kuinka Soldiers of Odin kohtelee naisia.

odinintomppeli.jpg