facepalm.jpg

Odinien sivuille ilmestyi jälleen teksti, jossa vannottiin viattomuuden nimeen. He päivittelevät vastaavia viestejä muutaman viikon välein. Miksi? Koska heillä on kova hätä todistella, etteivät olisi natsikerho. Ei heidän muuten tarvitsisi epätoivoisesti yrittää selitellä asiaa. Jokainen epätoivoinen viesti on vain laukaus omaan jalkaan. Odinit toimivat kuin valehtelevat poliitikot. Odotellaan vain vielä seuraavanlaista tunnustusta: ”Valehtelin? No joo, mutta pyysin anteeksi”.

Tässä muutama Oodinin kirjoittama väite ja vastaukset niille.

"Median vääristely ja mustamaalaaminen".
Media on listannut faktoja. Aivan turha yrittää haukkua ”suvakki”- mediaksi ja selitellä, että totuus tulisi MV- lehdeltä.

"Ei ole rasistinen kerho".
Perustaja on natsi. Useat sosiaalisessa mediassa esille tulleet jäsenet jakavat joko Odinien, tai omilla sivuillaan jotain maahanmuuton vastaisia viestejä/uutisia, joista useat ovat hyvinkin rasistisia. Sen jälkeen kun Odinit tulivat julkisuuteen, ovat  ryhmän jäsenet jättäneet rasistiset kommenttinsa vähemmälle, juurikin julkisuuden takia. Ennen tätä suurin osa heistä vauhkosi julkisesti rasistisia mielipiteitään "Kemi vapaakeskustelu"- ryhmässä. Pääseekö Odinin jäseneksi turvapaikanhakija? Esimerkiksi muslimi?

”Jokaisella on vapaus kirjoittaa mitä haluaa ja olla aatteiltaan mitä haluaa”.
Hieno tapa ilmaista, että jokainen kerhon jäsen saattaakin olla natsi. Heillähän on vapaus olla aatteeltaan mitä vain. Mutta pääseekö Odinin jäseneksi jos on aatteiltaan vasemmistolainen tai vaikkapa anarkisti? Tai entä jos onkin suvakkihuora? Voisin lyödä vetoa, että tällöin voitaisiin julkisesti kumota tekstin kohta ”ei ole kansallissosialistinen liike”.

"Rikostaustaan ei voi vaikuttaa".
Mihin tiikeri raidoistaan pääsee? Odotetaan vaan kuinka kauan kestää, ennen kuin puukot alkavat taas vilahdella yössä.

”Me annamme ihmisille uuden mahdollisuuden”.
Kyllä rikollisille voisi parempaakin tekemistä keksiä kuin partioida kaduilla. Kuka haluaa rikolliset ylipäätään "vartioimaan" katuja? Mihin poliiseja tarvitaan kun rikolliset voi pitää järjestystä? Mitähän siitäkin tulisi? Kerho perustettiin turvapaikanhakijoiden saapuessa Suomeen. Miksi tällaista "annetaan uusi mahdollisuus" - kerhoa ei ollut aikaisemmin? Niin, koska kyseessä on natsikerho, eikä sillä ole mitään tekemistä auttamisen kanssa.

”Autamme kaikkia, etnisestä taustasta riippumatta.”
Tähän tuskin tarvitsee sanoa mitään.

”Soldiers Of Odinin toiminta ei keskity pelkästään partiointiin. Harrastamme yhdessä urheiluaktiviteetteja ja muuta vapaa-ajan viettoa”.
Miksi he eivät perustaneet mielummin urheiluseuraa? Todellisuudessa Odinit pyörivät baarissa hupparit eli ns. ”tunnukset” päällä pelottelemassa ihmisiä. Odineista johtuen ryhmään kuulumattomat natsit ovat myös rohkaistuneet ryömimään esiin koloistaan ja alkaneet kuumottelemaan viattomia ihmisiä. Ikään kuin kansalaisten poliittisista suuntauksista kuulusteleminen olisi tullut kansallisvelvollisuudeksi.

”Myös suomalaisia täytyy auttaa ja olla apuna tarvittaessa”.
Hieno ajatus, mutta harmi, että tämäkin idea syntyi vasta turvapaikanhakijoiden saapuessa Suomeen. Tätä ennen muiden auttaminen on tuskin juolahtanut mielessä.

”Soldiers Of Odin pyrkii järjestämään myös tapahtumia (Jotka on tarkoitettu koko perheelle)”.
Rajat kiinni - tapahtumia ja Soihtumarsseja. Oikeistolaista iloa koko perheelle.

”Meitä saa lähestyä viestillä ja vaikkapa ihan kasvotusten jos näkee meitä kulkevan kadulla. Kannattaa tulla nykäisemään hihasta ja jututtaa. Haluamme laannuttaa ennakkoluulot meitä kohtaan”.
Suosittelisin Odineita lukemaan oman lauseensa muutaman kerran, ja sisäistämään se. Jos turvapaikanhakija sanoisi jotain vastaavaa, mikä olisi Odinien reaktio?

Odinit haluavat päästä eroon mennisyydestään (pahoinpitelyt yms.) Mottonahan hiellä on "Emme unohda, emme anna anteeksi". Ironista?

PS: Toivotaan että hallitus kieltää katupartiot. Vaikka kieltämisellä ei koskaan mitään erityistä saavuteta, niin tällainen järjetön toiminta on saatava loppumaan. Rikolliset vartioimassa rikoksilta. Mitä vielä?

niiih.jpg

Soldiers of "me emme poista kommentteja" Odin poisti yllä olevan viestin Facebook-sivuiltaan.

niiin.jpg

Toisetkin ovat miettineet samoja vaihtoehtoja. Tällaisiin ehdotuksiin Odinit eivät kuitenkaan viitsi edes vastata. Miksiköhän?

supportrasicm.jpg

Koska kaikilla pitää olla mahdollisuus partiointiin!