Kopioita Facebookista:

"Joulukuussa 2006 Soldiers of Odinin johtaja, vakaumuksellinen natsi, uhkasi lasta puukolla. Viime kesältä hänellä on syyte naisen pahoinpitelystä. Lokakuussa 2013 yhdistyksen nykyinen Turun-osaston johtohahmo uhkasi ravintolassa stiletillä naista ja miestä kaverinsa vaatiessa näiltä rahaa tai huumeita. Illan päätteeksi hän uhkasi ulkona istuskellutta naista veitsellä kaverinsa vaatiessa tältä seksiä.


Tamperelainen Soldiers of Odinin jäsen on tuomittu vuonna 2006 päiväsakkoihin siitä, että hän tönäisi naisen päin seinää ja löi tätä kahdesti nyrkillä naamaan niin, että naisen nenä murtui. Vuonna 2012 toinen tamperelainen Odin-jäsen töni, riepotteli ja kaatoi naisen lattialle niin, että nainen löi päänsä tv-tason kulmaan. Kolmas tamperelaisjäsen on tuomittu naisen pahoinpitelyistä vuosina 2006 ja 2007. Hän muun muassa heitteli naista päin seiniä, repi häneltä hiustuppoja päästä, löi avokämmenellä, potki eri puolille kehoa ja tarttui kurkusta. Mies jatkoi potkimista vielä, kun nainen makasi maassa ja huitoi naista kohti Mora-puukolla. Hänet on tuomittu myös oman poikansa pahoinpitelystä.


Helsingissä Soldiers of Odininin paikallisyhdistyksen perustamisilmoituksen PRH:lle toimittanut mies on tuomittu vuonna 2010 vuoden ja kahden kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen ex-vaimonsa pahoinpitelystä. Mies oli potkinut maassa makaavaa naista useita kertoja päähän. Naisen tärykalvo puhkesi ja hänen hampaansa vääntyivät. Myöhemmin samana vuonna mies tuomittiin jälleen 30 päiväksi vankeuteen toisesta ex-vaimoonsa kohdistuneesta pahoinpitelystä. Käräjäoikeuden tuomion mukaan mies oli lyönyt naista nyrkillä kasvoihin ja kuristanut tätä kaulasta. Pahoinpitelyjen välillä oli neljä kuukautta".

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016010620913695_uu.shtml

http://yle.fi/uutiset/soldiers_of_odinin_johdon_salaiset_facebook-viestit_aseita_natsitunnuksia_kytkos_mv-lehteen/8747297

http://www.ts.fi/uutiset/turun+seutu/859821/Turun+Odinjohtaja+uhkaili+stiletilla+naisia

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/tampereen-soldiers-of-odin-sanoo-suojelevansa-naisia-joukossa-naisia-pahoinpidelleita/

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016032421309567_uu.shtml

PS: Tällä hetkellä Soldiers of Odinin perustaja kirjoittelee Facebookissa siitä, kuinka hän haluaa aloittaa sisällisodan. Huolestuttavaa.