Ajattelin ihan vain hetken, että jättäisin SOO SOO - pojat rauhaan, mutta en malttanut. Ai miksi? Koska heidän toimintansa on huolestuttavaa, ja jokaisen tulisi taistella tällaista vastaan. Tällaisesta toiminnasta ei ole mitään muuta kuin haittaa. Tällä kertaa aiheena on Odinien tyhmyys, jonka sen jäsenet kerta toisensa jälkeen osoittavat mm. kaikella mitä he kirjoittavat tai ovat kertoneet medialle. Aloitetaan viimeaikaisista päivityksistä.

jaatata.jpg

Odinit väittävät, että viestin on kirjoittanut joku muu kuin heidän jäsenensä. Pelkästä kirjoitusasusta näkyy, että asialla on huonosti peruskoulussa kuunnellut ihminen. Lause on myös suoraan kuin itse Odinien pääjehun kynästä. Kaiken tämän kruunaa heidän loistava äidinkielensä yrittää korjata asia:

selityksia%CC%88.jpg

Tällaista tekstiä pitäisi tulla lähinnä ala-asteikäiseltä lapselta, mutta SOO - pojathan ovat henkisesti kutakuinkin samaa luokkaa. Paitsi ala-asteikäisilläkin on enemmän oikeudentajua kuin näillä pojilla.

Muistutus! Tyhmyys on vaarallista. Tyhmät ihmiset tekevät harkitsemattomia asioita. Tyhmät ihmiset ovat pelottavia, juuri vaarallisuutensa takia!

breivik.jpg

breivikvastaus.jpg

Odinin jäsenten medialukutaito hämmästyttää joka kerta. Nauroin ääneen, pitkään. Kyllä SOO osaa taas tulkita artikkelia. Mitä kaikkea tällainen väärin tulkitseminen voi aiheuttaa? He eivät ymmärrä edes artikkelia oikein, minkälaisia väärinkäsityksiä tällaiset tilanteet voivat aiheuttaa? Mitä pahaa voi lopulta tapahtua pahempien virheiden sattuessa?

SOO - pojat, tai heidän vannoutuneet faninsa (eli he itse) ovat myös luoneet paljon feikkitunnuksia Facebookkiin ja näiden tunnusten kautta he käyvät keskustelua omalla Facebook-sivullaan. On helpompaa kirjoittaa rasistisia kommentteja, kun ei tarvitse ottaa vastuuta sanomisistaan. Eihän he muiden kirjoittamiselle mitään voi. Jäljet johtavat kuitenkin kotiovelle. Feikkiprofiilit ovan yleensä vain tunnukset, joilla on käyty tykkäämässä Odinien sivusta.

Tällaista tekstiä siis Odinien sivuilla:

arjalaine.jpg

keskustelua.jpg

tomivaa.jpg

vivivaa.jpg

ismo.jpg

Jos Odinit ”suojelisivat” kaikkia väriin katsomatta, he poistaisivat tällaiset rasistiset viestit. Näin ei kuitenkaan ole tapahtunut, eikä tule tapahtumaan.

Joensuussa perustettiin myös Odin-osasto, oikein rikollisten johtama. Tällaisia hirvityksiä jengitatuointineen, naamareineen ja cappeineen paljastuu Joensuusta. Tällaisenko pitäisi ihan oikeasti luoda turvallisuuden tunnetta? Lue artikkeli tästä.

joensuuodin.jpg

Kuten olen aiemminkin jo maininnut asiasta. Tällainen Soldiers of Odinien kaltainen toiminta on typerää ja pahimmassa tapauksessa se vain aiheuttaa levottomuuksia. Eipä sekään toisaalta yllättäisi, että perustajien suunnitelmana olisikin saavuttaa jotain tällaista. Hajota ja hallitse. Tätä myötä Odinit on huomioitu myös ulkomaillakin. Lue artikkeli tästä.

Odinit ovat myös leviämässä muuallekin Eurooppaan. Ohessa kuva jota on jaettu muutamilla sivustoilla.

eurooppaan.jpg

Päivitetty lista paikkakunnista/valtioista joissa Soldiers of Odin toimii tällä hetkellä: Kemi, Tornio, Oulu, Joensuu, Jyväskylä, Helsinki, Kouvola, Iisalmi, Pori, Savonlinna, Rovaniemi, Riihimäki, Kuopio, Heinola, Kajaani, Tampere, Hyvinkää, Turku, Kemijärvi, Hämeenlinna, Vaasa, Vihti, Lappeenranta, Huittinen, Viro, Tanska, Puola

Jatkakaa myös taistelemista MV-lehteä vastaan boikotoimalla sitä mainostavia yrityksiä! Lue lisää Facebookista hakusanalla ”Boikotti MV-lehdessä mainostavia yrityksiä vastaan”.

EDIT:

Yle muuten uutisoi kuinka Porissa innostus katupartiointiin on tyssännyt (lue uutinen). Hyvä! Ottakaa loputkin Oodinit mallia ja menkää kotiin. Pitäkää huolta lastenne tulevaisuudesta kotoa käsin, vaikka opettamalla heidät kirjoittamaan ja lukemaan.

hahahaeisaatana.jpg

Oodinit päivittivät kuvan Facebook-sivuilleen. Hienosti taas pojilta ajateltu. Ole ylpeä rasisti/lääppijä/vaimonhakkaaja, koska se ei ole väärin! Entä millä tavoin Odin liittyy Suomen kulttuurin säilyttämiseen? Taidettu vähän tenuttaa, kuunnella viikinkiheviä ja lyödä kuulapäitä yhteen kun tämän seuran nimi syntyi.